Nyílászárók

Nyílászárók: miért a Partner-Doors Kft.-t válasszam, ha nyílászárót keresek?

Munkatársaink sok éves tapasztalat alapján megbízhatóan végzik el a nyílászárók cseréjét. Nem csak nyílászárók megvásárlásánál, hanem már azt megelőzően a termékek kiválasztásában is készséggel segítünk, hogy az új nyílászáróit megelégedettséggel használhassa.

Nyílászárót szeretne Budapesten, Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon? Akkor keressen bennünket.

Ha díjmentes árajánlatunkat kéri, tapasztalni fogja, hogy igen versenyképes áron, a konkurenciánál szinte mindig jobb áron kínálunk nyílászárókat, kiváló szolgáltatás mellett.

–  Az adott kedvezményeink gyártói árra vonatkozik műanyag nyílászáró esetében.
– A helyszíni felmérés alapján felvett méretekért garanciát vállalunk.
– Ingyenes tanácsadást nyújtunk személyesen és telefonon.

– Ingyenes helyszíni felmérést végzünk.

Hogyan válasszak az ajtó, ablakok között (fa vagy műanyag ajtó, ablak), ha még nincs elképzelésem?

Műanyag ajtó, ablak kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni, ez nem csak szakmai kérdés.  Fontos az Ön lakása, háza típusa is, illetve ez egyaránt ízlésbeli és anyagi kérdés is. A műanyag ajtó, ablakok időjárásállóbbak, s rendszerint olcsóbbak a hasonló paraméterekkel rendelkező fa ajtó, ablakoknál. A magasabb épületeknél (panelek felső szintjei) amúgy is különösen ajánlottak a műanyag nyílászárók a nagyobb igénybevétel (szél, hőmérséklet-ingadozás, napsugárzás) következtében. Aki műanyag ajtó, ablakot vásárol, biztos lehet benne, hogy sokáig nem kell vele foglalkoznia. Hiszen a legtöbb vásárlónak az idő-ráfordítást is figyelni kell: a fa ajtó, ablakok felületkezelést igényelnek, időről időre újra kell azokat festeni, s a vetemedés csak a drágább típusú ajtó, ablakoknál kerülhető el. Ha Ön úgy ítéli meg, hogy családi házához jobban illik a fa nyílászáró, akkor is számos gyártó terméke közül választhat, s kollégáink készséggel segítenek  irodánkban a fa nyílászárók területén az eligazodásban.

Ha azonban nem idegenkedik a műanyag ajtó, ablakoktól, mindenképp ezt a típust javasoljuk. A műanyag ajtó, ablakok nagyságrendekkel kevesebb törődést igényelnek, műanyag ablakokat szélesebb termékskáláról választhat. Ezek a nyílászárók 20-30 év múlva is jól fognak mutatni, s költséghatékonyságuk is nyomós érv mellettük. Ugyanakkor, ha a fát preferálja a műanyag ablakkal szemben, az is teljességgel érthető.

A fa ajtó, ablakok legnagyobb előnye szépségük. A karbantartással kapcsolatos teendők ugyan inkább a műanyag nyílászárók mellett szólnak, de a fa ajtó, ablakok sokak számára még mindig az egyedüli alternatívát jelentik. Ha ilyen ajtó, ablakot választ, ne feledkezzen meg a néhány évente elvégzendő karbantartási munkákról! 

Az alumínium nyílászárókat általában irodaházak, iskolák esetében szokták választani. Ha alumínium nyílászáró mellett dönt, legalább 50%-kal magasabb árból kell kiindulnia. Ezek az ajtó, ablakok azonban nagyon jó hőszigetelők és tartósságuk minden más ajtó, ablakénál jobb. 

nyilaszarok
nyílászárók

Amennyiben felkeltettük érdeklődését keressen minket elérhetőségeinken vagy kérjen ingyenes árajánlatot. Árajánlat kéréshez kattintson ide!