Nyílászáró Budapesten

Nyílászáró Budapesten

Nyílászáró Budapesten, ajtó ablak Budapest, ablakcsere Budapest kiváló minőségben, a legjobb szakemberekkel, ISO-val a Partner-Doors Kft.-től!

 A műanyag ajtó, ablak, nyílászárók jellemzői:

 • 70 mm-es beépítési mélység
 • 5 légkamrás (2 tömítéses)
 • 7 légkamrás (3 tömítéssel)
 • “A” kategóriás Német profil
 • ablak profil hőszigetelése 2 rétegű üvegezés esetén (teljes ablak)     Uw=1,3 W/m2
 • nagy stabilitás

Nyílászáró Budapesten Üveg jellemzői:

 • 2 rétegű   (4mm-16-4mm) üveggel                   Ug=1,0 W/m2
 • 3 rétegű   (4mm-12-4mm-12-4mm) üveggel      Ug=0,7 W/m2
 • 3 rétegű   (4mm-14-4mm-14-4mm) üveggel      Ug=0,6 W/m2
 • Lehet kérni reflexiós, solár, katedrál, stb. változataiban is az üvegezést.

Vasalat felszereltsége (Roto NT):

 • mechanikai rés szellőzés
 • hibás működés gátló
 • biztonsági vasalat (betörés elleni védelem)

Választható színek (fehéren kívül):

 • 3 standard (aranytölgy, mogyoró, mahagóni) 4 hét!
 • 18 különleges szín 6 hét!
 • Alumínium klipsszel bármilyen szín lehetséges 6 hét 

Ablakcsere Budapest

Nyílászáró Budapesten Garancia:

 • 10 év teljes körű (jótállás)

 Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászáró Budapesten, ajtó, ablak hátrányait. Azon kívül, hogy hőszigetelési szempontból nem megfelelő szerkezetű ajtó, ablakok kiengedik a meleget, s ezzel komoly környezeti károkat okoznak, megnövelik egy ház rezsiköltségét is. Új nyílászáró Budapesten, ajtó, ablak vásárlásakor éppen ezért érdemes körülnézni, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés értékeit és mindenképp egy komfortérzetet javító, mindemellett pedig energiatudatos nyílászárót választani.

Nyílászáró Budapesten Hőszigetelés 

hőszigeteléssel szemben támasztott egyre magasabb elvárások miatt, valamint a ma már jól megoldott külső épületszigetelésből kifolyólag a figyelem azokra a hő hidakat jelentő pontokra irányul, amelyek például az ajtó, ablak és a falazat kapcsolódásánál keletkezhetnek. Gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a csatlakozási pontok a pangó vizek, illetve a penészgombák melegágyai lehetnek. Ezért rendkívül fontos az előírt nyílászáró beépítési normák, valamint az ide vonatkozó épületfizikai szabályok betartása a nyílászárók esetében is. Mi ISO-val dolgozunk!

A nyílászárók optimális beépítéséhez elengedhetetlenül szükséges a falszerkezet ismerete, mert az alapvetően meghatározza a szigetelés anyagát és módját, valamint a rögzítés módszerét. Egy rosszul záródó ajtó, ablak a ház gyenge pontja, ezért különösen fontos milyen a belső és külső szigetelése. Ideális esetben a belső szigetelésnek körbe kell futnia és meg kell akadályoznia, hogy a beltéri levegő a fugákba áramoljon. A megfelelő szigeteléshez pedig szükség van egy záró fóliára vagy egy flexibilis tömítőanyagra (például szilikonra). A külső oldali szigetelésnek szintén körbe kell futnia, ám értelemszerűen a széllel és a csapóesővel szembeni védelmet kell biztosítania. Fontos szempont, hogy jobb áteresztő képességgel” rendelkezzen, mint a belső oldali szigetelés, hiszen az esetlegesen bejutó nedvességnek kifelé kell távoznia.

Nyílászáró Budapesten Hangszigetelés

Egy másik lényeges kritériumot is érdemes figyelembe venni a megfelelő ajtó, ablak kiválasztásánál, mégpedig a hangszigetelést. Mint tudjuk, a zajhatás nemcsak kellemetlen, de egy bizonyos intenzitásnál, illetve időtartam után károsan hat az emberi szervezetre. Ezért ügyelni kell a megfelelő üvegezésre, az alapanyagra és a tömítettségre. Minél magasabb egy ajtó, ablak decibel (dB) értéke, annál jobb az ajtó ablak Budapest hangszigetelése. Korábban az ajtó, ablakgyártás során nem merült fel a hang- és hőszigetelés igénye, mivel a külső körülmények nem tették ezt szükségessé, azonban az elmúlt évtized felszínre hozta a problémát. Az, hogy mennyire hangszigetelt egy ajtó, ablak nagyban függ a tok minőségétől, az üvegezéstől, és attól, hogy az ajtó, ablakszárny mennyire záródik tökéletesen. Egy normál hőszigetelt üveg léghang-gátlása általában 33 dB, ami bizonyos eljárásokkal tovább javítható 55 dB-ig.

Takarítson meg energiát!

Könnyű belátni, hogy a mai energiaárak mellett a megfelelően kiválasztott ajtó, ablakok, nyílászárók nagymértékben elősegítik a megtakarítást. Egy átlagos háznál az energiának mintegy negyede vész el az ajtó, ablakon keresztül, ezért különösen fontos a hőszigetelés, amely leginkább az ajtó, ablaktok anyagától, tömítettségétől és az üvegezéstől függ. A hőszigetelés mutatója az “U” érték, minél kisebb ez az érték, annál jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik az ajtó ablak Budapest. Megmutatja, hogy egy négyzetméter ajtó, ablakfelületen egy Celsius fok külső-belső hőmérsékletkülönbség hatására egy óra alatt mekkora hőmennyiség távozik. Mint említettük, az ajtó, ablak tömítettsége és légáteresztő képessége meghatározó mutatói az ajtó, ablaknak, melyet az “a” érték jellemez, tehát minél kisebb az „a” érték, annál jobb az ablak tömítettsége.

A pénztárcán kívül az energetikailag kevésbé hatékony lakások kedvezőtlenül hatnak az egészségre, a közérzetre, és a nagy mennyiségben keletkező széndioxid miatt a környezetre is. Ezért a tudatos energiafelhasználásban fontos szerepet játszanak a nyílászáró-szerkezetek. Az ajtó, ablakprofil gyártó cégek komoly fejlesztési munkáinak köszönhetően egyre jobb minőségű, energiatakarékos rendszert kínálnak a piacon

A nyílászárókkal szemben állított követelmények

Optikailag: igazodnia kell a házépítési formájához

Hangszigetelés: a zajt nem engedheti át. Különösen az erősen frekventált utcáknál érdemes speciális hangszigetelésű ajtó, ablakokat alkalmazni.

Időjárás állóság: Az ajtó, ablaknak vízlepergetőnek és szélállónak kell lennie. Az ajtó, ablakokat a
szigetelésük kivitelezése alapján négy csoportra osztjuk, amelyek a vízzáróságot a maximális szélerősségnek megfelelően adják meg. Néhány ajtó, ablaknak több víz zárósága is van, hogy a hideg, száraz kültéri levegőt a meleg, nyirkos beltéri levegővel össze tudja kötni és ez által a kicsapódás elkerülhető.

Légáteresztő képesség: az ajtó, ablaknak a szellőztetést és a „lélegzést” kell lehetővé tennie.

Biztonság: az ajtó, ablaknak a betörők életét meg kell nehezítenie. Három biztonsági szintet különböztetünk meg.

Ablakkeret: Az ablakkeret fogja közre az ablaktáblákat és tartja az egész szerkezetet. Modern ablakok építéséhez három anyagot használnak: fa, alumínium és műanyag, illetve a fa és az alumínium kombinációja is megtalálható. Mindhárom anyagnak meg van a maga speciális erőssége. A PARTNER-DOORS Kft. szakemberei segítenek Önnek abban, hogy az elképzeléseinek és céljainak megfelelő ablakot válassza.

Ha felkeltette érdeklődését ez a műanyag nyílászáró Budapesten, ajtó, ablakcsere Budapest esedékes, télikert beépítésre is kérje árajánlatunkat, az elvárásoknak maximálisan megfelelünk.

Nyílászáró Budapesten - ajtó ablak budapest - ablakcsere budapest
Télikert bukó-nyíló ablakokkal
Nyílászáró Budapesten - ajtó ablak budapest - ablakcsere budapest
ablakcsere budapest