Nyílászáró Nyíregyházán

Műanyag nyílászáró Nyíregyházán

Műanyag nyílászáró Nyíregyházán: Német „A”kategóriás 7 légkamrás középtömítéses nyílászáró profilból készült nyílászárók magas minőséget képviselnek.

A profilt Németországban gyártják, a nyílászárót a PARTNER-DOORS Kft szereli össze Magyarországon.

A ROPLASTO cég több mint 50 éve készít minőségi nyílászáró, ablak-ajtó profilokat.

70-80 mm beépítésű mélységgel sokféle profil féle kerül forgalomban, különböző ajtó-ablak készül belőle és mi Rotó vasalattal látjuk el.

Nyílászáró Nyíregyházán

Kiváló hő és hangszigeteléssel rendelkeznek a nyílászáróink, mivel mi a 7 légkamrást-profilt használjuk az ajtó, ablak gyártáskor.

Energiatakarékos ajtó, ablakaink gyártása.

Az energiatakarékosság egyre fontosabb szempont. Éppen ezért az ajtó, ablakokra érdemes nagyobb figyelmet fordítani. Új épületeknél a korszerű termékek kerülnek beépítésre, míg a régi épületeknél, ajtó, ablakcsere esetén ez csak a legvégső megoldásként jön szóba. Napjainkban műanyag ajtó, ablakok egyre kedveltebbek előnyös tulajdonságaik miatt. Német ROPLASTO cég által gyártott profilokat alkalmazzuk a nyílászáró, ablak, ajtó 

 A műanyag ajtó, ablakok időjárás-, ütés-, és vegyszerálló, és nehezen éghető. A különféle ablakprofilokra jellemző a záródó profilon kialakított vízelvezető horony, a szárnyprofil 3 szoros rugalmas gumitömítése, amely kiváló szél, víz- és hangszigetelést biztosít valamennyi ablaktípusnak. 
Az ajtó, ablakainkat a fehér alapszínen kívül a más színekben is legyártathatjuk. Műanyag nyílászáró a PVC ajtó, ablakok hosszú élettartamúak, felületük a tisztításon túl semmiféle utókezelést nem igényel.

műanyag nyílászáró, Műanyag ajtó, ablak karbantartási igénye minimális, későbbi felületkezelést egyáltalán nem igényelnek, az időjárással szemben és az UV sugárzásnak ellenállóak.

nyilaszaro nyiregyhazan
Nyílászáró Nyíregyházán
muanyag nyilaszaro nyiregyhazan
műanyag nyílászáró Nyíregyházán